Magazine by Id empty
kanadanhanhi_jorma_laurila-300x186_sinHavaintokirja on Suomen Luonnon ystävien oma luontopalsta. Havaintokirjan kuvia ja tarinoita julkaistaan Suomen Luonnon nettisivuilla. Toimitus poimii parhaat myös Suomen Luonto -lehden Havaintokirja-palstalle.  Lähetä kuvasi >>
xxx
MAINOS

yyy

Havaintokirja

Kuva: Tuntematon / Ikkuna Suomen luontoonHavaintokirja on Suomen Luonnon ystävien oma luontopalsta. Lähetä kuvasi ja tarinasi alla olevalla lomakkeella.

Havaintokirjan kuvia ja tarinoita julkaistaan Suomen Luonnon nettisivuilla. Toimitus poimii parhaat myös Suomen Luonto -lehden Havaintokirja-palstalle. Palstalle valituista havaintokuvista maksamme 40 euron palkkion. Nettijulkaisusta palkkiota ei makseta.

 

Lähetä kuvasi Havaintokirjaan

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, gif.
    Verkkopalvelussa julkaistut kuvat esimoderoidaan. Toimitus poimii parhaat myös Suomen Luonto -lehden Havaintokirja-palstalle niistä kuvista, joiden julkaisun lähettäjä on sallinut. Lehden palstalle valituista havaintokuvista maksamme 40 euron palkkion. Verkkokuvista ei makseta palkkiota.
    Olen kuvien tekijänoikeuksien haltija. Kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa kuvan julkaisemiseen. Kuvan tekijänoikeudet ja edelleenmyyntioikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvaajan nimi mainitaan aina kuvan yhteydessä.